Vähän meistä

Vähän meistä

Ketäs me Kimberlingssit sit ollaan

Olen Leeni Mikkelistä. Tai alkujaan Tampereelta. Kimberling's kennelnimen sain vuonna 2007, jolloin myös syntyi ensimmäinen pentueeni. Siitä lähtien olen kasvattanut säännöllisen epäsäännöllisesti, joskus jäänyt välivuosi, välillä ennättänyt parikin pentuetta vuoteen. Tällä hetkellä kasvatuksesta ja näyttelyistä on ollut hiljaiseloa toisen harrastukseni vuoksi, mutta pikkuhiljaa tarkoitus olisi taas palata kasvatustyön pariin. Chihut luonnollisesti eivät ole elämästä poistuneet missään vaiheessa.

Asutaan maalla omakotitalossa ja pihaa on tytöillä vapaasti temmeltää. Melko maalaisjuntteja näistä on täällä kyllä kehkeytynyt ;) Kotona on myös metsästyskoiria, mieheni kasvattaa jämtlanninpystykorvia kennelnimellä Sutelmankorven.

Meillä chihut asuvat ihan normaalisti kotioloissa meidän kanssa, erillisiä kenneltiloja tai aitauksia ei ole. Tavoitteeni on kasvattaa reippaita ja iloisia pikkukavereita, jotka olisivat mahdollisimman rodunomaisia ja terveitä. Yhdistelmiä pohdin ja harkitsen tarkkaan, en ole fanaattinen mistään yksittäisestä yksityiskohdasta tai ominaisuudesta, aika opettanut ja kokonaisuus ratkaisee. Täydellistä on varmaan lähestulkoon mahdotonta saada, mutta sinnehän sitä tavoitellaan. Tärkeintä on se hyvä palaute, mitä olen kasvattieni omistajilta saanut, kuinka ovat tyytyväisiä ja iloisia perheenjäsenestään. Luonteista kehuja on kuulunut vierailtakin ja se lämmittää aina sydäntä.

Pentuaikaan panostan paljon. Aloitan sosiaalistuksen jo täällä, pennut ovat hyvinkin pienestä pitäen mukana eri paikoissa ja tottuvat erilaisiin tilanteisiin ja vieraisiin ihmisiin ja tuttuihin luotettaviin koiriinkin. En halua kasvattaa liian pumpulissa kasvaneita ja varjeltuja pentuja, mielestäni tämä tapa edesauttaa matkaa uudessa kodissa. Kodit valikoin pennuille huolella, jotta oikeat koirat ja ihmiset kohtaisivat.


Jos olet kiinnostunut pennusta, ota rohkeasti yhteyttä!

leenia@gmail.com