Chihumme

Tältä sivulta löydät sekä meillä kotona, että sijoituskodeissa olevat koiramme.Kimberling's Emperors Last Azalea "Bibi"

Bibi on  rasavilli reipas tyttönen. Sijoituksessa Oulunsalossa Pinja Kumennolla Quimichin kennelissä.  Erittäin lupaava pentu, josta odotukset ovat korkealla. :)


Helmiäisen Virve Rosti "NooNoo"

Kiltti ja lempeäluontoinen nuori narttu, jonka sain liisaukseen Helmiäisen Kennelistä.

NooNoolla on upeaakin upeampi saksipurenta 6+6 hampaat, painoa 2,9kg.


Kimberling's Tiger Lily

Kasvattini kolmannessa sukupolvessa. Lilli on ihanaluonteinen mukava nuori neiti. Aktiivinen ja sosiaalinen luonteeltaan. 
Saksipurenta 6+6  ja 2,6kg. 

Sijoituskodissa Ristiinassa.


Kekkapään Unelma Säleikkö

Nelma on laumaan tullut hyvän ystäväni ja yhteistyökasvattajan Kekkapään kennelistä. Nelma on Loiskun tyttären, tähän asti parhaiten menestyneen kasvattini Pirkon (Kimberling's Bubbles) tytär. Luonteeltaan Nelma on rauhallinen ja itsevarma, sellainen kiva koira, joka tulee kaikkien kanssa juttuun. Nelmalla on saksipurenta, 6+6 hampaat ja painoa 2,7kg. 


Helmiäisen Lois Lane

Kukapa ei Loiskua tuntisi! Loisku on minulle SE chihuahua. Kaikinpuolin. Loisku on luonteeltaan rauhallinen ja itsevarma, hyvin omanarvonsa tunteva rouva. Kehiä paljon kierrellyt kuningatar. Loisku on jo eläkkeellä jalostuskäytöstä ja pitkälti myös näyttelykehistä, jossa häntä tapaa enää vain harvakseltaan. Loiskulla on saksipurenta 6+6 hampaat ja painoa 2,7kg.


Nicoletta Amour Von Der Robinsoninsel

Toinen kantanarttuni. Saksan tuonti, jolla on ollut vain yksi pentue, josta siis Martsa (Kimberling's Marlene Dietrich) josta taas olen saanut paljon hienoja pentuja. Niksu on varsin omalaatuinen persoona, hyvin hellyydenkipeä ja tunteikas narttu. Tällä hetkellä ei enää jalostuksessa. Niksulla on kaunis saksipurenta, 6+6 hampaat ja painoa 2,6kg.Chersya Jennifer


Brittituontinarttuni, josta oli tarkoitus saada linjoihini sitä upeaa ryhtiä ja mahtava suora selkä. Luonteeltaan Jenni on oikea malliesimerkki chihusta, ryhdikäs ja valpas. Jennillä on kaksi pentuetta, valitettavasti synnytykset eivät sujuneet, joten sen vuoksi Jennikään ei enää ole jalostuskäytössä. Jennillä saksipurenta, 6+6 hampaat ja painoa 2,2kg.